Svariem jāuzticas liktenim, bet Zivīm jāgatavoties nopietnam pārbaudījumam: horoskops 7. aprīlim visām zodiaka zīmēm

 

Svētdien, 2024. gada 7. aprīlī, gaidāms daudz informācijas. Pazīstamā astroloģe Andžela Perla iesaka saglabāt mieru un būt uzmanīgiem pret notiekošo.

Ir svarīgi turēt acis un ausis vaļā, sagatavoties iespējamām neparastām situācijām, negaidītiem notikumu pavērsieniem un dažādām ziņām. Dzentlmenis.lv žurnālisti analizēja katras zodiaka zīmes horoskopu, ko sastādījusi eksperte.

 

Uguns elementa zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Diena solās būt rosīgas saskarsmes pilna ar draugiem un kolēģiem. Tomēr tev, iespējams, nāksies pastāvīgi skaidrot apkārtējiem acīmredzamas patiesības, taču arī tas, visticamāk, sagādās prieku. Tavs dzīvesprieks palīdzēs pacelt garastāvokli visiem apkārtējiem un stimulēs produktīvu darbību, taču tev vajadzētu pievērst uzmanību arī savai veselībai: dienas vidū vari justies nedaudz slikti.

 

Lauva (23. jūlijs-22. augusts)

Ja esi egoistisks un nepievērš uzmanību citu vajadzībām, šī diena tev var būt sarežģīta: draugiem un kolēģiem var būt nepieciešama tava palīdzība, un tavās interesēs ir to sniegt. Pretējā gadījumā viņi var atgādināt par sniegtajām labvēlībām un atbalstu, nostādot tevi neērtā situācijā. Centieties būt laipnāki un vērsieties pie tiem, kam nepieciešams jūsu atbalsts.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Šodien tev var būt grūti komunicēt ar cilvēkiem, īpaši lietišķajā sfērā, tāpēc ir vērts atlikt svarīgas sarunas uz citu dienu, lai priekšnieki un partneri nepamanītu tavu slikto noskaņojumu. Neuztraucies, šis īslaicīgais sabiedriskuma kritums drīz vien pāries, taču tagad labāk veltīt laiku rutīnas darbiem, kur tev nav nepieciešams izrādīt harizmu un daiļrunību.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Šodien ir svarīgi parādīt savu smalko psiholoģisko intuīciju un uzmanīgi vērot apkārtējo uzvedību. Tas var būt noderīgi, jo pastāv iespēja, ka bez tavas vēlēšanās nonāksi konflikta situācijā. Strīdā vislabāk meklēt kompromisu, un tam ir svarīgi izprast oponenta vēlmes un vājās puses. Pateicoties savām novērošanas spējām, jūs spēsiet atrast risinājumu, kas būs piemērots abām pusēm.

Lasi arī: Vai esi ievērojis, kur tavam kaķim vislabāk patīk gulēt? Viņš to izvēlas ļoti īpaši un lūk, ko tas patiesībā nozīmē!

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šodien tu vari izjust vieglu melanholiju un būt tendēts uz pasīvu apcerīgumu. Tas varētu būt signāls no tavas zemapziņas par kaut ko, ko tu sevī esi ignorējis. Pievērs uzmanību savām izjūtām un pārdzīvojumiem, ieskaties pagātnē: iespējams, tur ir kaut kas apslēpts, kas Tevi kavē. Savas patiesās vajadzības apzināšanās ienesīs skaidrību un palīdzēs tev izvēlēties pareizo ceļu nākotnē.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Tava intuīcija un novērošana šodien būs visaugstākajā līmenī, un tie būs tavi galvenie palīgi. Ir svarīgi uzticēties savām izjūtām un intuīcijai jebkurā jautājumā: pat ja tās šķitīs pretrunīgas vai neatbildīs vispārpieņemtajai gudrībai, visticamāk, tev būs taisnība. Neļauj citiem novērst tevi no izvēlētā ceļa – tikai tu pats zini, kas šodien ir īstais tavai dzīvei.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment